Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Hei alle foreldre på gul gruppe!

Her kommer en viktig beskjed!

I vår har gul gruppe endret tidspunkt for øvelsen til 17.00-17.50. Dette er for å få kabalen med pianister til å gå opp, og vil vare frem til sommeren. Fra høsten av får vi forhåpentligvis ny pianist, og kan endre tilbake til «vanlig øvingstid». Håper ikke dette skaper problemer for noen!

Da sees vi torsdag kl. 1700 på speiderloftet!

Semesterstart

Hei alle sangglade venner!

Vi ser frem til oppstart av vårsemesteret 2018 TORSDAG 11. JANUAR.
Rød og blå: 1700-1750
Gul: 1700-1750
Grønn: 1800-1850

Vi gleder oss til å se dere igjen! Semesterplanen ligger ute på foreldregruppene på facebook, samt her: Semesterplan, vår 2018

Dersom du som forelder vil bli medlem i foreldregruppen på facebook, søk på:
Rød gruppe – Søråshøgda Barnekor
Blå gruppe – Søråshøgda Barnekor
Gul gruppe – Søråshøgda Barnekor
Grønn gruppe – Søråshøgda Barnekor

Mvh.
Ledere og styret

Ekstraøvelse 21.12 og Julaften

Hei alle på Rød, Blå, Gul og Grønn gruppe,
 

På julaften synger Søråshøgda Barnekor under familiegudstjenesten i Skjold kirke. Denne starter klokken 13, og koret møter i finstasen for å øve klokken 12.15. Bli med, dette er utrolig koselig og stemningsfullt !

De som skal være med på julaften, øver i tillegg i kirken på torsdag 21. desember kl 1800 – 1830

Håper å se akkurat DEG! 
Hilsen,
Musikalske ledere og Foreldrestyret i Søråshøgda Barnekor

Julekonsert med Cantus og Skjold Nesttun Janitsjar

Hei på alle på Rød og Blå,
Vi gleder oss til Julekonsert i Skjold kirke med Cantus og Skjold Nesttun Janitsjar søndag 10. desember. 
Selve konserten begynner kl 1800.
Rød og blå gruppe skal synge og møter kl 16.30. Det blir fellesøvelse med kor og korps kl 17. NB! Barna skal bære levende lys og må derfor sette opp håret sitt.
 
 
PS ! Nedrigging: korkrakker og lyd må tas ned. Håper noen av dere kan være behjelpelig med dette, så går det fort! 🙂
Velkommen til en fin konsert ! 🙂

Julekonsert på Lagunen!

Tradisjonen tro skal Søråshøgda barnekor også i år ha en liten julekonsert i Lagunen – lørdag 2. desember kl. 12-12.30. Fremmøte i 2. etg. v/Lie Nilsen kl. 11.45 i korgenser.
Vi har i tillegg fått en forespørsel fra Lagunen om å holde en liten ekstrakonsert i adventstiden, og har takker ja til å synge torsdag 14. desember kl 18. Fremmøte i 2. etg. v/Lie Nilsen kl. 17.45 i korgenser.
Dette er betalte opptredener, og vi synes det er en fin anledning til å fremføre de fine julesangene vi har i koret til flere. Vi er klar over at dette er en travel tid for mange, men vi satser på at vi blir en god gjeng.
Vi håper du kommer!

Tweensfestival 2017

27-29. oktober 2017 arrangerer Bjørgvin KFUK KFUM en festival for tweens (10 -13 åringer) i Åsane. Det blir en helg med sang, dans, lek, seminarer, globalløp og masse gøy!

Pris for å delta er 725/875 (medlem/ikke medlem i KFUK KFUM).

Påmeldingsfristen er 20 oktober!

Påmelding kan sendes på mail eller leveres til Karina på neste øvelse! Her er påmeldingsskjemaet: påmeldingsslipp-tweensfestival-2017

Vi håper at alle 10-13 åringer har lyst til å være med!

Ta med en venn 7. september (RØD & BLÅ)

I kveld, torsdag 7. september er det «Ta med en venn»-øvelse for blå og rød gruppe i Søråshøgda barnekor. Ta med en venn som synes det er gøy å synge! Det er helt uforpliktende, og man får et innblikk i hva vi holder på med på øvelsene. Kanskje vi får vervet noen nye medlemmer med dette? Det blir massevis av sang og lek!

Alle venner av medlemmer på rød og blå er velkomne! Husk at øvelsen er fra 1700-1750.

118218255

Viktige meldinger fra lederne i Søråshøgda Barnekor

Hei alle nye og gamle korvenner!

Nå er det snart klart for et nytt semester, og vi lederne har noen beskjeder vi gjerne vil dere skal lese.

Smiley

Oppmøte
Vi ledere blir veldig glad for om dere respekterer øvelsestiden og kommer tidsnok. Vi har selvfølgelig forståelse for at man noen ganger kan komme litt sent, men når det blir en vane går det dessverre veldig mye ut over øvelsen, lederne, og de andre i gruppen, så det hadde blitt satt stor pris på om forsentkomming kan holdes til et minimum. 🙂

Foreldre på øvelsen
Vi ønsker fortsatt at foreldre helst ikke blir med på øvelsen. Dette er for å holde fokuset på kor og sangglede. Dersom det er noen som ønsker å ha med foreldre, er det selvsagt helt greit, men vennligst respekter våre ønsker om hvor dere skal oppholde dere, vær stille, og legg vekk mobiltelefon. GUL GRUPPE: Dersom foreldre skal være med på øvelsen er det veldig fint om dere sitter i sofakroken på Speiderloftet. GRØNN GRUPPE: Dersom foreldre skal være med på øvelsen er det veldig fint om dere sitter ved siden av barnet deres i ringen. Veldig flott om dere da hjelper til med å holde fokus og ro.

Notemapper
Veldig fint om alle barn, i alle grupper, kan ta med notemappene til hver øvelse. Det gjør det enklere for oss å dele ut sanger. Nå til oppstart ønsker vi at de som har notemapper fra forrige semester tømmer disse for noter, og tar de med tomme til første øvelse. GUL OG GRØNN GRUPPE kan la «Liten, men god som gull» og «Du er du og du duger» være igjen i mappen.

Gruppelederkurs
Det vil komme en påmelding til gruppelederkurs, og vi håper at alle på RØD OG BLÅ GRUPPE gjør seg opp noen tanker til om de ønsker å være gruppeleder. Da hjelper du oss lederne på grønn og gul gruppe med å holde ro, du holder leker for gruppen, og du hjelper til med å synge og ha det gøy på øvelse. Gruppelederkurset blir 25.08 i kirken fra 1800-2000, og det kommer til å bli kjempegøy!

Disney
Våren 2018 skal vi ha en storslått Disney-konsert! Derfor vil vi ha mange disney-sanger å øve på, og det kommer til å være et gjennomgående tema både høst- og vårsemester.

Vi ledere gleder oss til å se alle til et nytt semester med Søråshøgda Barnekor. Dersom det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Marianne (styreleder), Line (leder for gul) eller Karina (leder for grønn, blå og rød).

Syngende hilsen,
Ledere i Søråshøgda Barnekor