Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Ekstraøvelse søndag 23.oktober (Merk ny dato!)

Det nærmer seg konsert med Søråshøgda Barnekor! Torsdag 27.oktober holder vi Knutsen og Ludvigsen-konsert i Fana kulturhus sammen med Step-In dansestudio! Dette blir gøy, men før det må vi øve. Det blir derfor ekstraøvelse i gymsalen på Stend videregående skole klokken 11-14 førstkommende søndag 23.oktober (NB! Flyttet fra 22.oktober, som opprinnelig var nevnt i planen!).

 

Korets foreldrestyre er tilstede under ekstraøvelsen, og vil forhåndsselge billetter til konserten både da og ved ordinær øvelse førstkommende torsdag. Kjøp nå og unngå kø i døren før konserten! Du kan betale med kontanter eller med Vipps til 402 33 184. Det koster 100 kr for voksen, 50 for barn og 250 for en familie. Det vil videre være mulig å få utdelt korgenser ved øvelsen både på torsdag og på søndag.

 

Barna vil få pizza og saft under øvelsen.

 

Her kan du finne alle sangene vi skal synge – og øve masse hjemme også.

 

Lurer du på noe? Ta kontakt med Marianne på telefon 404 83 460

 

knutsenogludvigsen

 

 

 

 

 

 

 

 

(Illustrasjon: Øystein Dolmen)

Konsert på Lagunen

06-Web_Lagunen_kulturdagene.jpgSå har vi unnagjort nok en flott konsert! Takk for veldig bra innsats fra både kor, solister og orkester. Litt dumt at vi måtte vente så lenge til klovnen før oss var ferdig, men det er sånt som skjer i Kulturdagene med masse program.