Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

God sommer!

Vårsemesteret er avsluttet med sommerfest og vi vil se tilbake på alt vi har gjort dette semesteret! Første opptreden var gudstjeneste for store og små 19. februar. Her deltok vi med tekstlesing og sang og hadde en god kirkekaffe sammen etterpå!

Neste store opptreden var påskespill på påskefestgudstjeneste etter påsken. Øvelsene gikk derfor til å lære seg sang og dans – og noen skulle øve ekstra på replikker. Hvert år samles vi en helg for å øve på sanger og skuespill og her får våre eldste barn overnatte i kirken – det var stas!

Våren er kommet og vi fikk endelig vært med på opptreden på familiedag på Kirkevoll skole 1. mai. Her sang vi noen sanger og barna fikk leke og kose seg resten av dagen!

Siste innspurt av semesteret hadde noen vanlige øvinger frem til vi hadde opptreden på eldresenter – til stor glede for de eldre. Her fra øving med grønn og gul gruppe:

Og plutselig var det sommeravslutning og tid for å si god sommer – hvert fall til noen. De eldste i koret – 8-12 åringene avsluttet semesteret med en helg i Stavanger. Vi dro med danskebåten nedover fredag – en lang, men gøy reisemåte! Lørdag var vi med på en korfestival med flere kor fra Stavanger – det var kjekt! Mange fikk nye venner, og vi fikk se en kjempeflott konsert lørdag kveld! Turen ble avsluttet med tur i Kongeparken om søndagen – i strålende sol koste vi oss med karuseller og alt som Kongeparken har å by på!

Det var konsert på båten – god underholdning etter flere timer på båt!

Vi spiste taco når vi kom frem til Stavanger!

Lek, øving og konsert lørdag:

Klar for Kongeparken!

Vi gleder oss til oppstart igjen i august. Torsdag 17. august har vi første øvelse. God sommer!

God jul!

Nok et korsemester er tilbakelagt, og vi har hatt et innholdsrikt semester med de flotte barna i koret! Vi startet med gudstjeneste for store og små i september, før vi ga fokus til det å være en god venn inn mot barnemix i oktober.

Da høstferien var tilbakelagt var det tid for å begynne å øve på julesangene våre. Vi har fått vist dem frem ved flere anledninger: på Nesttun og Lagunen, på kirkens egne julemesse og barnekorets egne adventskonsert hvor vi samlet inn penger til Barnas stasjon i regi av Blå Kors.

Da desember var kommet kunne vi endelig samles til julekonsert med Cantus og Skjold Nesttun Janitsjar uten smittevern og kohorter. Det ble en fin og stemningsfull opplevelse for store og små! Samme dag hadde vi også konsert for de eldre på Siljuslåtten sykehjem – noe både vi og de eldre satt pris på i inngangen til advent og jul.

Vi er ekstra takknemlig for medlemsveksten vår denne høsten, vi har vært heldige å ta imot mange nye sangglade barn, og vi har enda plass til flere!

Nå venter julemat og kos med familie og venner, før vi tar fatt på nytt semester 12. januar! God jul og godt nyttår fra oss i Søråshøgda barnekor!

Vervedag og trampolinepark!

Lørdag 5. november tok vi med oss barna på en verveturne hvor vi sang på to av våre lokale kjøpesentre: Nesttun og Lagunen! Målet var å vise at det er gøy å synge i kor! Vi delte også ut flyers til de som hørte på, for vi har plass til flere sangglade barn i koret! Dagen ble avsluttet med hopping og pizza på Rush hvor både store og små koste seg på trampoliner, i skliene og klatrevegg!