Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Påskefestgudstjeneste 2014

Første helg etter påske var det tid for den tradisjonsrike påskefestgudstjenesten. Det startet med fellesøvelse for hele koret lørdag formiddag. Etter øvelsen ble medlemmene i de to eldste gruppene igjen i kirken. Der øvde de inn drama, tekstlesing og dans, lagde påskepynt, lekte, spiste taco, det var godtebord, godnattsamling i kirkesalen og overnatting i ulike grupperom. Etter frokost neste morgen, var det tid for en flott gudstjeneste der kormedlemmene bidro med alt som var øvd inn. Det hele ble avsluttet med utendørs kirkekaffe i det varme aprilværet. Tusen takk for fantastisk innsats til både barn og voksne som bidro til denne flotte helgen!! 🙂 Under er noen bilder fra begge dagene. Påske_helg_collage_2   Påskefest_collage2

Category: Påske