Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Viktige meldinger fra lederne i Søråshøgda Barnekor

Hei alle nye og gamle korvenner!

Nå er det snart klart for et nytt semester, og vi lederne har noen beskjeder vi gjerne vil dere skal lese.

Smiley

Oppmøte
Vi ledere blir veldig glad for om dere respekterer øvelsestiden og kommer tidsnok. Vi har selvfølgelig forståelse for at man noen ganger kan komme litt sent, men når det blir en vane går det dessverre veldig mye ut over øvelsen, lederne, og de andre i gruppen, så det hadde blitt satt stor pris på om forsentkomming kan holdes til et minimum. 🙂

Foreldre på øvelsen
Vi ønsker fortsatt at foreldre helst ikke blir med på øvelsen. Dette er for å holde fokuset på kor og sangglede. Dersom det er noen som ønsker å ha med foreldre, er det selvsagt helt greit, men vennligst respekter våre ønsker om hvor dere skal oppholde dere, vær stille, og legg vekk mobiltelefon. GUL GRUPPE: Dersom foreldre skal være med på øvelsen er det veldig fint om dere sitter i sofakroken på Speiderloftet. GRØNN GRUPPE: Dersom foreldre skal være med på øvelsen er det veldig fint om dere sitter ved siden av barnet deres i ringen. Veldig flott om dere da hjelper til med å holde fokus og ro.

Notemapper
Veldig fint om alle barn, i alle grupper, kan ta med notemappene til hver øvelse. Det gjør det enklere for oss å dele ut sanger. Nå til oppstart ønsker vi at de som har notemapper fra forrige semester tømmer disse for noter, og tar de med tomme til første øvelse. GUL OG GRØNN GRUPPE kan la «Liten, men god som gull» og «Du er du og du duger» være igjen i mappen.

Gruppelederkurs
Det vil komme en påmelding til gruppelederkurs, og vi håper at alle på RØD OG BLÅ GRUPPE gjør seg opp noen tanker til om de ønsker å være gruppeleder. Da hjelper du oss lederne på grønn og gul gruppe med å holde ro, du holder leker for gruppen, og du hjelper til med å synge og ha det gøy på øvelse. Gruppelederkurset blir 25.08 i kirken fra 1800-2000, og det kommer til å bli kjempegøy!

Disney
Våren 2018 skal vi ha en storslått Disney-konsert! Derfor vil vi ha mange disney-sanger å øve på, og det kommer til å være et gjennomgående tema både høst- og vårsemester.

Vi ledere gleder oss til å se alle til et nytt semester med Søråshøgda Barnekor. Dersom det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Marianne (styreleder), Line (leder for gul) eller Karina (leder for grønn, blå og rød).

Syngende hilsen,
Ledere i Søråshøgda Barnekor

Category: Diverse