Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Påskefestgudstjeneste 2021

I fjor satte koronaviruset en stopper for den tradisjonsrike påskegudstjenesten, men i år fikk vi det heldigvis til! Lørdag 17. april startet med en fellesøvelse for hele koret. Etter øvelsen ble de to eldste gruppene igjen i kirken for å øve inn drama, tekstlesing og dans. Når det nærmet seg kveld ble det servert burger og godteri, etterfulgt av en kort godnattsamling i kirkerommet før barna gikk hjem. Neste morgen var hele koret samlet igjen for å vise frem syngespillet “Har du hørt det”, der kormedlemmene bidro med alt som var øvd inn. Tusen takk for fantastisk innsats til både barn og voksne som bidro under helgen!! 😊 Under er noen bilder fra begge dagene. 

Underveis gjennom lørdagen ble det holdt Mesternes mester relaterte leker og konkurranser. Her er noen bilder fra dette!

Category: Påske