Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Tur til London!

IMG_0883
I pinsehelgen var de eldste i koret på tur til London for tredje gang! Denne gangen var vi 22 barn og 21 voksne. Fredag ettermiddag var det avreise fra Flesland, og vi var fremme på Palmers Lodge Hillspring ca. kl. 23.

Lørdag var det tidlig opp til frokost og matpakkesmøring. Først skulle vi på omvisning i London og på Themsen med Duck Tour, en buss som kan gjøres om til båt. Så sang vi litt foran London Eye, før alle gikk litt hver for seg og ruslet litt i det nydelige sommerværet.  Så måtte vi tilbake til hotellet for å pynte oss til middag og musikal.

IMG_0888

IMG_0942

Middagen spiste vi på en flott restaurant.  Men selv om stolene var gode og servitørene gjorde sitt beste, kostet maten mer enn den smakte…

Musikalen «Lion King» var en fantastisk opplevelse både for store og små!

IMG_0661

Søndag skulle vi synge for noen eldre på et dagsenter rett ved siden av hotellet, Knightleas Court. Vi visste ikke helt hva vi gikk til, men vi hadde snakket med hyggelige John som forsikret oss om at vi var velkomne! Da vi kom bort, var det bare 3 beboere som var våkne, men John løp rundt og vekket flere, så til slutt var vi ca. 30 tilhørere (inkludert Søråshøgda-foreldre). Stemningen var på topp helt fra begynnelsen. Eliane var flink å fortelle om koret og sangene, noe de eldre satte stor pris på! Vi sang i nesten 1 time, og da hadde vi sunget absolutt alt vi hadde av sanger. Etterpå pratet vi litt med de eldre, og barna fikk sjokolade og leskedrikk. Det ble en uforglemmelig konsert! 

Så dro vi til Green Park og spiste lunsj og ruslet bort og kikket på Buckingham Palace. Så var det Madame Tussauds som sto på programmet. Kvelden ble avsluttet med deilig pizza på Soho Pizzaria, der vi har vært med koret 2 ganger før. Vi var like fornøyd både med mat, pris og service denne gangen også.

IMG_0996

Mandagen var det bare å pakke sakene før vi hadde noen timer til å gjøre hva vi ville i London. Noen tok 2-etg. buss, noen ruslet litt rundt og slappet av, og noen shoppet litt. Det var mange som kom hjem med nye Toms-sko…

Vi dro til flyplassen i god tid, så da hadde vi litt tid til å spise og snope litt før flyet gikk.

Vi landet på Flesland kl. 23.30, så det var noen trøtte kropper som kom på skole og jobb dagen derpå. Men det var det verdt; alle var enige om at det hadde vært en kjempefin tur! Så nå er det bare til å mobilisere en ny komite slik at vi får til en ny tur i 2015!

Takk til alle som var med!

Hilsen komiteen v/ Anita, Lena, Reidun og Gro.

IMG_1021

Category: Turer