Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Barnegospelkonsert med Bjarte og Astrid Leithaug og KORgøyt

08-gospel_kirken.jpgDagen startet med øving for de eldste, orkesterøving og rigging. Det er mye som skal organiseres til et så stort arrangement, men alle sangere, musikere og medhjelpere var på plass, så alt gikk etter planen. Utpå dagen kom de minste gruppene og KORgøyt fra Birkeland.Etter litt gruppeøving var vi klar for fellesøvelse sammen med Bjarte og orkesteret. Det var stor stas, og Bjarte hadde også tid å leke litt. Så var det hot-dog til alle. Å lage i stand mat til 150 barn og 30 voksne er ingen spøk, men også dette gikk knirkefritt! Etter en kjapp luftetur og på med kor-genserene, var vi alle klar for den store konserten. Kirken var fullsatt, og sangene satt som de skulle. Bjarte ledet konserten profesjonelt som alltid, og koret sang fantastisk med Hildegunn som dirigent. Bjarte hadde med seg datteren sin, som dessverre var litt syk, men sang nydelig. Det ble en flott konsert, så tusen takk til alle som var med, spesielt til alle barna som nok hadde en lang og slitsom dag. Men resultatet ble kjempebra!!

Category: Konserter