Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Overnatting i Skjold kirke og påskefestgudstjeneste 2007

09-Paasken2007_IMG_0053_320x240

Tradisjonen tro var Søråshøgda barnekor med på å lage påskefestgudstjeneste første søndag etter påske. Lørdag 14. april møtte hele koret til fellesøvelse, deretter måtte de som skulle overnatte, finne seg en soveplass. Så var det full rulle hele lørdagen med øving i de ulike gruppene, drama, dans, solist, tekstlesing og forming. Etter en herlig tacomiddag, var det stort godtebord, leker og underholdning. Så roet vi ned i en koselig skumringsstund, og så var det å få seg litt søvn. Det var ikke like lett for alle, så det var en trøtt gjeng som startet søndagen med mer øving. Gudstjenesten gikk strålende, der alle gjorde en kjempeinnsats, og alt kom på plass der det skulle. Tusen takk til både barn og voksne for innsatsen hele helgen!

IMG_0039

IMG_0033

IMG_0027

IMG_0025

Category: Påske