Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Adventskonsert

Adventskonsert i Skjold kirke torsdag 30. november kl 18.
 
Hele koret synger, og møter i korgenser kl 17.40. Vi samler inn penger, spill og tegnesaker til Treffpunkt og oppfordrer derfor alle til å ta med noe som kan glede disse barna.
Treffpunkt er en møteplass for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.
 
Les mer om Treffpunkt, og se film her:
https://kreftforeningen.no/…/treffpunkt—moteplass-for-ba…/
 
Husk at besteforeldre og øvrig familie og venner og naboer er hjertelig velkommen også! 🙂
Søråshøgda Barnekor arrangerer innsamlingskonsert for fjerde år på rad. I år retter vi en utstrakt hånd til Treffpunkt , og gleder oss til å skape en stemningsfull og fin inngang til advent. Vi har i tillegg gleden av å ha med oss solist Cato Storlid!
 
Dette er en konsert med mening, hvor vi gir barn og voksne anledning til å samle inn penger, spill og tegnesaker. Vi liker tanken på at vi kan gjøre en forskjell for barn som trenger litt ekstra omtanke.
Bli med og fyll kirken til en varm og fin konsert!
 
VELKOMMEN!

Five kids singing Christmas Carols while snow falls

Bilder fra Astrid Lindgren-konserten

Torsdag 27. april hadde Søråshøgda barnekor Astrid Lindgren-konsert i kirken. Koret hadde øvd inn sanger og danser, og noen av barna spilte instrumenter. Både barn og ledere hadde kledd seg i kostymer fra Astrid Lingrens verden. Etter konserten spiste koret og tilhørerne kveldsmat sammen. Tusen takk til alle for kjempefin konsert!! 🙂

Astrid1_2

 

Astrid2_2

Barnemix 21.11.2013

Det har vært en travel høst, men i kveld var det endelig tid for Barnemix igjen. Vi fikk høre mye fin sang fra koret i tillegg til at barna opptrådde med både solosang, vitser, dorullteater – og en egen versjon av “The Fox”! Tradisjonen tro avsluttet vi med kveldsmat for store og små i menighetssalen. Takk for flott innsats og godt oppmøte!Barnemix collage