Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

God sommer!

Vårsemesteret er avsluttet med sommerfest og vi vil se tilbake på alt vi har gjort dette semesteret! Første opptreden var gudstjeneste for store og små 19. februar. Her deltok vi med tekstlesing og sang og hadde en god kirkekaffe sammen etterpå!

Neste store opptreden var påskespill på påskefestgudstjeneste etter påsken. Øvelsene gikk derfor til å lære seg sang og dans – og noen skulle øve ekstra på replikker. Hvert år samles vi en helg for å øve på sanger og skuespill og her får våre eldste barn overnatte i kirken – det var stas!

Våren er kommet og vi fikk endelig vært med på opptreden på familiedag på Kirkevoll skole 1. mai. Her sang vi noen sanger og barna fikk leke og kose seg resten av dagen!

Siste innspurt av semesteret hadde noen vanlige øvinger frem til vi hadde opptreden på eldresenter – til stor glede for de eldre. Her fra øving med grønn og gul gruppe:

Og plutselig var det sommeravslutning og tid for å si god sommer – hvert fall til noen. De eldste i koret – 8-12 åringene avsluttet semesteret med en helg i Stavanger. Vi dro med danskebåten nedover fredag – en lang, men gøy reisemåte! Lørdag var vi med på en korfestival med flere kor fra Stavanger – det var kjekt! Mange fikk nye venner, og vi fikk se en kjempeflott konsert lørdag kveld! Turen ble avsluttet med tur i Kongeparken om søndagen – i strålende sol koste vi oss med karuseller og alt som Kongeparken har å by på!

Det var konsert på båten – god underholdning etter flere timer på båt!

Vi spiste taco når vi kom frem til Stavanger!

Lek, øving og konsert lørdag:

Klar for Kongeparken!

Vi gleder oss til oppstart igjen i august. Torsdag 17. august har vi første øvelse. God sommer!

Category: Diverse