Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Påskefestgudstjeneste 2021

I fjor satte koronaviruset en stopper for den tradisjonsrike påskegudstjenesten, men i år fikk vi det heldigvis til! Lørdag 17. april startet med en fellesøvelse for hele koret. Etter øvelsen ble de to eldste gruppene igjen i kirken for å øve inn drama, tekstlesing og dans. Når det nærmet seg kveld ble det servert burger og godteri, etterfulgt av en kort godnattsamling i kirkerommet før barna gikk hjem. Neste morgen var hele koret samlet igjen for å vise frem syngespillet “Har du hørt det”, der kormedlemmene bidro med alt som var øvd inn. Tusen takk for fantastisk innsats til både barn og voksne som bidro under helgen!! 😊 Under er noen bilder fra begge dagene. 

Underveis gjennom lørdagen ble det holdt Mesternes mester relaterte leker og konkurranser. Her er noen bilder fra dette!

Påskefestgudstjeneste i Skjold kirke søndag 23.april

Søndag 23. april skal Søråshøgda barnekor lede Påskefestgudstjenesten i Skjold kirke.

Alle gruppene deltar i koret, i tillegg skal blå og rød gruppe (de som har meldt seg på) øve på tekstlesing, dans, drama og diverse praktiske oppgaver hele lørdag. Dette er en tradisjon vi har hatt i mange år, og det pleier å være veldig kjekt!

 

Påskeliljer

Lørdag 22.april:

Hele koret møter til felles korøvelse i Skjold kirke kl. 11:45. Vi øver til kl. 13:00.
Blå og rød gruppe blir igjen og øver og overnatter til søndag.

 

Søndag 23.april:

Blå og rød gruppe øver fra kl. 09.15.

Grønn og gul gruppe må stille med mat til kirkekaffen (kake, boller, muffins, påsmurte rundstykker, oppskåret frukt e.l.). Leveres på kjøkkenet når dere kommer.

Hele koret møter til felles korøvelse kl. 10.15, alle stiller i korgenser eller rød kor-T-skjorte og innesko.

Gudstjeneste kl. 11.00.

Kirkekaffe ca. kl. 12.15.

Håper alle kommer, dette blir bra!! 🙂

 

Påskefestgudstjenesten 2015

Søndag 12. april hadde Søråshøgda barnekor tradisjonen tro ansvar for å arrangere Påskefestgudstjeneste i Skjold kirke. Det bidro de med flott sang, drama, dans og tekslesing.

Påskefestgudstjenesten 1_2

Påskefestgudstjenesten 3_2

Mer dramaøvelse søndag 1_2

Rød og blå gruppe overnattet i kirken fra lørdag til søndag og fikk masse tid til å øve – i tillegg til leking, quiz, taco, godtebord, skravling, skumringstime m.m. 😉

FotorCreated_2

Påskefestgudstjeneste 2014

Første helg etter påske var det tid for den tradisjonsrike påskefestgudstjenesten. Det startet med fellesøvelse for hele koret lørdag formiddag. Etter øvelsen ble medlemmene i de to eldste gruppene igjen i kirken. Der øvde de inn drama, tekstlesing og dans, lagde påskepynt, lekte, spiste taco, det var godtebord, godnattsamling i kirkesalen og overnatting i ulike grupperom. Etter frokost neste morgen, var det tid for en flott gudstjeneste der kormedlemmene bidro med alt som var øvd inn. Det hele ble avsluttet med utendørs kirkekaffe i det varme aprilværet. Tusen takk for fantastisk innsats til både barn og voksne som bidro til denne flotte helgen!! 🙂 Under er noen bilder fra begge dagene. Påske_helg_collage_2   Påskefest_collage2

Overnatting i Skjold kirke og påskefestgudstjeneste 2007

09-Paasken2007_IMG_0053_320x240

Tradisjonen tro var Søråshøgda barnekor med på å lage påskefestgudstjeneste første søndag etter påske. Lørdag 14. april møtte hele koret til fellesøvelse, deretter måtte de som skulle overnatte, finne seg en soveplass. Så var det full rulle hele lørdagen med øving i de ulike gruppene, drama, dans, solist, tekstlesing og forming. Etter en herlig tacomiddag, var det stort godtebord, leker og underholdning. Så roet vi ned i en koselig skumringsstund, og så var det å få seg litt søvn. Det var ikke like lett for alle, så det var en trøtt gjeng som startet søndagen med mer øving. Gudstjenesten gikk strålende, der alle gjorde en kjempeinnsats, og alt kom på plass der det skulle. Tusen takk til både barn og voksne for innsatsen hele helgen!

IMG_0039

IMG_0033

IMG_0027

IMG_0025