Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

God jul!

Nok et korsemester er tilbakelagt, og vi har hatt et innholdsrikt semester med de flotte barna i koret! Vi startet med gudstjeneste for store og små i september, før vi ga fokus til det å være en god venn inn mot barnemix i oktober.

Da høstferien var tilbakelagt var det tid for å begynne å øve på julesangene våre. Vi har fått vist dem frem ved flere anledninger: på Nesttun og Lagunen, på kirkens egne julemesse og barnekorets egne adventskonsert hvor vi samlet inn penger til Barnas stasjon i regi av Blå Kors.

Da desember var kommet kunne vi endelig samles til julekonsert med Cantus og Skjold Nesttun Janitsjar uten smittevern og kohorter. Det ble en fin og stemningsfull opplevelse for store og små! Samme dag hadde vi også konsert for de eldre på Siljuslåtten sykehjem – noe både vi og de eldre satt pris på i inngangen til advent og jul.

Vi er ekstra takknemlig for medlemsveksten vår denne høsten, vi har vært heldige å ta imot mange nye sangglade barn, og vi har enda plass til flere!

Nå venter julemat og kos med familie og venner, før vi tar fatt på nytt semester 12. januar! God jul og godt nyttår fra oss i Søråshøgda barnekor!

Category: Diverse