Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Utegudstjeneste

Når det knapt er lov å arrangere gudstjeneste inne, må man finne andre løsninger. Kirken hadde i dag utegudstjeneste der koret deltok. Til tross for minusgrader stilte folk opp. Det ble dermed en litt anderledes men veldig koselig gudstjeneste utenfor kirken denne søndag morgenen. Vi var heldig og fikk gjennomført gudstjenesten som planlagt, men det helt på tampen av de nye tiltakene som kom nå i kveld. Det blir digital øvelse nå til uken, men vi håper på å kunne møtes igjen neste torsdag!

Semesterplan og foreldregrupper

Etter en lang pause på grunn av korona og sommerferie har vi endelig startet med øvelser igjen! Øvingstidene i år er:

Grønn(4-6 år): 17:00 – 17:55

Gul(1-2 klasse): 17:30 – 18:30

Blå(3-4 klasse): 18:00 – 19:00

Rød(5-7 klasse):17:30 – 18:30

Vi gleder oss til å se dere igjen! Semesterplanen ligger NÅ ute på foreldregruppene på Facebook. Du kan også finne den HER.

Dersom du som forelder vil bli medlem i foreldregruppen på Facebook, klikk på linken til ditt barn sin gruppe:

Grønn gruppe – Søråshøgda Barnekor

Gul gruppe – Søråshøgda Barnekor

Blå gruppe – Søråshøgda Barnekor

Rød gruppe – Søråshøgda Barnekor

VI GLEDER OSS TIL Å SE NYE OG GAMLE VENNER!

BARNEMIX 14. FEBRUAR

 

Torsdag 14. februar er det BARNEMIX med orgelsprell sammen med orgel-klubben Ferdinand. Ta med venner og familie på en kveld med sang, musikk og felles kveldsmat! Oppmøte i korgenser klokken 17:45. Vi har også “åpen scene” der barna kan opptre med hva de vil.
Alle tar med mat til felles kveldsmat:  
Grønn og rød gruppe tar med brød og én melk eller juice.
Blå og gul tar med pålegg av ulike slag.
Vi stiller med kaffe og te.
VELKOMMEN!

Semesterplan

Takk for en fin kick-off i helgen til alle som var der! Det var veldig hyggelig å tegne, danse og synge sammen som hele koret.

Nå ligger semesterplanen for våren 2019 ute på hjemmesiden og i foreldregruppene på facebook. Du kan også finne den her. Legg merke til at vi avslutter januar med middag kl. 17.00 for grønn, blå og rød gruppe før februar kommer med Barnemix, Gudstjeneste for grønn og gul og Karnevalsøvelse med foreldremøte.

I foreldregruppene på Facebook legger vi ut mye informasjon. Nå kan du også finne tekstene til sangene vi synger på øvelsene for tiden under “filer” i gruppen. Hvis du ikke allerede er medlem kan du søke på:

GRØNN GRUPPE – SØRÅSHØGDA BARNEKOR
GUL GRUPPE – SØRÅSHØGDA BARNEKOR
BLÅ GRUPPE – SØRÅSHØGDA BARNEKOR
RØD GRUPPE – SØRÅSHØGDA BARNEKOR

 

Vi håper alle er klare for et nytt semester, det er i allefall vi!

 

Øvelse 6/12 og 13/12

Det er ingen øvelse i dag, 6. desember. Neste torsdag, 13. desember, er det felles juleavslutning for alle fra 17:30-18:30. Ta på deg noe hvitt hvis du ønsker, vi skal gå i Luciatog, spise lussekatter og dele ut stjerner. Foreldre og søsken er hjertelig velkommen!

Hvis noen av barna ønsker å opptre med noe (sang, dans, vits, sketsj osv.) gi beskjed til en av lederne før torsdagen.

Vi sees!

Adventskonsert

I tradisjonens tro skal Søråshøgda Barnekor holde adventskonsert i Skjold kirke 22. november 2018 kl. 18.00. Barna skal møte i korgenser 17:45.

Innsamling:
Vi har en tradisjon for å samle inn penger og gaver til et godt formål i nærmiljøet under denne konserten. Denne gangen samler vi inn til barn som bor i en kort eller lang periode på Bergen Krisesenter. De ønsker seg penger til aktiviteter, som å ta med barna på Vilvite, Akvariet, lekeland etc. De tar  gjerne imot gaver, men det må være ubrukte ting. På ønskelisten står barnefilmer på DVD, bøker, spill og hobbyting som aktiviserer barna, f.eks perler eller tegnesaker.

Det er viktig for oss å understreke at det er frivillig om man vil gi en gave, konserten er gratis for alle som kommer og vi ønsker ikke å bidra til økt pengepress i førjulstiden.

 

TA MED FAMILIE, NABOER OG VENNER TIL EN FLOTT FØRJULSKONSERT I SKJOLD KIRKE!