Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

God jul!

Enda et korsemester er over, og vi har hatt en høst med masse sangglede!

Denne høsten har vi tatt imot mange nye sangglade barn – og vi synes det er utrolig stas at flere har lyst å synge med oss hver uke! Vi har fortsatt god plass til flere som er glad i å synge!

Semesteret startet i midten av august, og et par uker senere hadde vi vår første opptreden – Gudstjeneste for store og små med utdeling av 6-årsbok!

I september fikk vi også være med på Sangskatten – en allsangkonsert i Grieghallen! Sammen med flere andre kor sang vi oss gjennom kjente barnesanger – og vi fikk synge sammen med Bergen Filharmoniske Orkester – det var en stor dag for store og små!

Alle disse barnesangene satt sitt preg på høsten – det var mye å lære seg! 11 vers på Dyrene i Afrika og Soltrall og Kjerringa med staven skulle synges tostemt! Det var mye å huske på – og derfor ble disse sangene med oss på barnemix tidlig i oktober.

Vi tok høstferie – og da vi satte i gang med øving igjen var det tid for julesanger. Tiden går fort til første julekonsert, men inni mellom juleforberedelsene fikk vi hatt Halloween øving med knask eller knep og barna i 1.-8. klasse fikk vært med på Barne- og Tweensfestival!

23. november var det Adventskonsert – en stemningsfull konsert hvor vi startet adventstiden litt på forskudd! Hvert år hjelper vi noen som trenger det litt ekstra, og i år hadde vi valgt Familiestøtten, en frivillig organisasjon som hjelper vanskeligstilte barnefamilier i Bergen. Vi fikk hjelpe til med å gi julegaver til de som trenger det – og fikk en liste med gaveønsker vi kunne oppfylle!

Flere julekonserter ble det: opptreden på den årlige Julemessen i Skjold kirke, vi sang på lagunen, hadde julekonsert med Skjold Nesttun Janitsjar og Cantus, før vi avsluttet året med juleavslutning og utdeling av stjerner!

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår og gleder oss til mer sang på nyåret! Første øving er torsdag 11. januar!

Category: Diverse