Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Korifokus!

RIMG0212.JPG

Endelig var dagen kommet for Korifokus! 30 barn og sju ledere fra Søråshøgda barnekor dro til Knarvik på barnekorfestival for tredje gang.

Etter masse øving skulle vi få synge i et kor med 800 sangere, sammen med Hanne Krogh, Gabrielle fra X-faktor og Jørgen fra Melodi Grand Prix Jr., og ikke minst ”The Boss”: Bjarte Leithaug.

Det ble en lang dag med mye øving, tett program og kø overalt! Men minikonserten for deltakerne var fint pusterom for oss alle, og så var det om å gjøre å skaffe seg noen autografer av kjendisene. Mat fikk vi rikelig av: Kjempegode hamburgere, brus, is og masse frukt.

Konserten var selvfølgelig høydepunktet, det ble en kjempeopplevelse nok en gang. Koret var fantastisk, og dirigent for Oslo Soul Children Ragnhild Hiis Ånestad var superengasjert og fikk alle barna med seg både med lyd, sang og bevegelser. Og spesielt fint var det for oss å oppleve Hedda A. Grønhaug fra Søråshøgda som solist på ”Fylt av takknemlighet”. Veldig stolt øyeblikk!
Takk til alle barna for innsatsen, og til de voksne lederne var med og passet på.

Barnekorfestival i Knarvik

02-knarvik_liten.jpg

Lørdag 25.mars 2008 var det barnekorfestival på Knarvik. Der fikk de som ville fra rødgruppen synge sammen med Bjarte Leithaug og Lisa Børud. Det var et kjempe-arrangement med et felles-kor på 530 barn! Først var det litt øving og noen fikk være med å danse. Så var det hamburger og brus til alle før vi gikk ned til senteret og hadde en mini-konsert i trappen. Etterpå var det is til alle i det nydelige været. Til slutt var det generalprøve og konsert med 2000 tilhørere! Alt gikk knirkefritt sett fra vår side, og ungene gjorde en kjempeinnsats! Selv om noen var litt slitne etterpå, var det veldig kjekt og inspirerende å få være med på!