Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Semesterplan

Takk for en fin kick-off i helgen til alle som var der! Det var veldig hyggelig å tegne, danse og synge sammen som hele koret.

Nå ligger semesterplanen for våren 2019 ute på hjemmesiden og i foreldregruppene på facebook. Du kan også finne den her. Legg merke til at vi avslutter januar med middag kl. 17.00 for grønn, blå og rød gruppe før februar kommer med Barnemix, Gudstjeneste for grønn og gul og Karnevalsøvelse med foreldremøte.

I foreldregruppene på Facebook legger vi ut mye informasjon. Nå kan du også finne tekstene til sangene vi synger på øvelsene for tiden under “filer” i gruppen. Hvis du ikke allerede er medlem kan du søke på:

GRØNN GRUPPE – SØRÅSHØGDA BARNEKOR
GUL GRUPPE – SØRÅSHØGDA BARNEKOR
BLÅ GRUPPE – SØRÅSHØGDA BARNEKOR
RØD GRUPPE – SØRÅSHØGDA BARNEKOR

 

Vi håper alle er klare for et nytt semester, det er i allefall vi!

 

Category: Diverse