Søråshøgda barnekor

Søråshøgda barnekor -

Tur til London

London_samlebilde_500x300.jpg

Søråshøgda barnekor fikk en flott helg i London i Pinsen. 30 av de eldste barna i koret og 16 voksne møtte spente og forventningsfylte på Flesland på fredag ettermiddag. I 3 dager skulle vi få oppleve noe av det London har å by på. Og vi fikk med oss mye!

På lørdag begynte vi med en sigtseeing tur i buss som tok oss omkring til kjente steder. Bussen vår var litt spesiell, for den kunne også brukes som båt. Dermed trillet den ned bredden av Themsen og vi fikk en båttur på elven under broer og forbi Parlamentet.

På ettermiddagen ble vi tatt inn i en verden av musikk og dans og humor i musikalen Mamma Mia. Og så avsluttet vi dagen med pizza i Soho.

Søndag var det konfirmasjonsgudstjeneste i sjømannskirken i London, og der fikk vi synge for de Norske konfirmantene og gjestene deres.

Om ettermiddagen kunne vi hilse på alle verdens kjendiser. De var riktignok laget i voks men livaktige var de.

Kvelden ble avsluttet på en resturant som heter Giraffe med hyggelige kelnere. Det er litt av en utfordring når 46 gjester kommer stupende inn. Vi hadde forhåndsbestilt det vi ville ha, men det er en utfordring for oss å huske hva vi har bestilt. Så må jo kelnerne finne ut hvem som var Karie eller Solveig, og hva når vi har 2 som heter Nora og 2 Kristin? Da var det godt at lederne våre hadde orden både på hva vi hadde bestilt og hvem vi var….På Giraffe var det lagt til rette for at barna kunne bevege seg litt og vi takket for oss med noen norske kanon-sanger og noe fra Mamma Mia.

Mandag var alle butikker åpne. Da var vi i Oxford street og på Hamleys og så på og handlet klær, leker og all slags duppe-ditter.

Barna hadde omsorg for hverandre på tvers av alder. Og på kjedelige etapper som f.eks undergrunnen kunne de underholde seg selv og andre med sang og sangleker.

Det var noen blide barn og voksne, fulle av inntrykk, som landet på Flesland kl 23.15 på mandag kveld..

Reidun Duun

Category: Turer